Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg
Cserebere.info matrica, kártya, Stikeez, bábu, korong, palack, stb. Panini, Chipicao, Lidl, Tesco, CBA, Spar, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!Rejtvény

Ha először fejtesz itt skandináv keresztrejtvényt, feltétlenül olvasd el a súgót, itt minden fontos információt megtalálsz a kezeléssel kapcsolatban. Ha később van szükséged rá, a rejtvény alatt található Súgó feliratra kattinva is behozhatod. Ha kérdésed, észrevételed van itt üzenthetsz nekünk.

Aktiváláshoz kattints a rejtvény egyik, üres négyzetébe!

Cím:
Bud Spencer
Típus:
Betűskandi
Ismertető:
Nincs olyan hét, hogy valamely csatornán ne tűnne fel valamelyik sikeres Bud Spencer film. De ez nem is csoda, minden filmje sikeres, bőven lehet válogatni közülük.
A rejtvény 1. megfejtésében egy Bud Spencer idézet olvasható, amit Terence Hillnek mondogatott baráti találkozásaik alkalmával, felemlegetve korábbi közös munkáikat, filmforgatásaikat.
Carlo Pedersoni, ahogy köztudott, ez Bud Spencer civil neve, sikeres sportkarrier után állt színésznek. Mivel nem hitt a színészi tehetségében, új nevet választott, hogy ha nem lenne sikere, ne sározza be ismert sportolói nevét. Érdekesség, hogy sikerei után sem tartotta magát színésznek. Mi után választott magának nevet (2. és 3.) és lett a filmvásznon Bud Spencer?
Megfejtés: